Burendag 23 september 2017

Noteer deze datum vast in je agenda. Zaterdag 23 september a.s. is het namelijk weer Burendag. Dan kunnen we jouw hulp zeker gebruiken!

Wat hebben we zoal in gedachten voor deze gezellige Burendag:

– Bankjes verven
– Gras maaien rondom de touwpiramide
– Onkruid wieden
– Vegen
– ….

And last but not least: De opening van de nieuwe circulaire speeltuin Zaanenoord! Daar wil jij toch zeker ook bij zijn!

Alle hulp is welkom!
Voor verschillende onderdelen zijn we nog op zoek naar hulp. Soms zijn er echt handjes nodig, maar we zijn ook op zoek naar structurele vrijwilligers.

Handen uit de mouwen!
Er moeten nog heel veel verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden. Zeker in de eerste weken van september, maar ook op Burendag! We kunnen écht alle hulp gebruiken. Er moet bijvoorbeeld mankracht zijn voor het verplaatsen van zand en het bouwen van muurtjes.

Een kleinigheidje? Zo gepiept!
We zoeken nog iemand die af en toe door de speeltuin loopt om te kijken of alles technisch nog in orde is en klein onderhoud kan uitvoeren. Voor grotere reparaties en onderhoud schakelen we andere partijen in.

Een oogje in het zeil
Ook zijn we nog op zoek naar toezichthouders. Mensen die af en toe een uurtje (langer mag ook) toezicht houden in de speeltuin. Dit is nodig zodat de kraan van de waterspeelplaats aan kan en zodat kinderen en verzorgers -die niet bij de BSO horen- naar het toilet kunnen.

Ik wil helpen!
Heb je zin om ons te helpen op Burendag? Wil je samen bouwen aan een superleuk nieuw Zaanenoord? LAAT HET ONS WETEN! Dit kan via zaanenoord@gmail.com of bellen mag natuurlijk ook naar 06-53 27 98 28. Ook voor nadere informatie of vragen kun je daar terecht.

Meer informatie?
Heb je vragen, ideeën of opmerkingen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan via zaanenoord@gmail.com of kijk op www.speeltuin-zaanenoord.nl. We horen graag van je!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *