Programma

29 september Burendag 2019 – 12.00 – 16.00 uur

We nodigen alle buurtgenoten en vaste bezoekers uit om Burendag te vieren, ook dit jaar ontvangen wij weer een bijdrage van DE en Oranje Fonds.

Regent het? Geen probleem want we mogen voor deze gelegenheid het speeltuingebouw gebruiken!

Programma voor volwassenen en kinderen:

12.00 – 13.30 uur retteketetRAKETschieten!!! Versier en schiet je raket af samen met kunstenaar en lid van de Recyclebende, Daphne van Duivenboden. Dat wordt een knaller! Reserveren is niet verplicht maar vinden wij wel handig: zaanenoord@gmail.com 

12.00 – 14.00 uur Schminken – Schminkartiest Denise van Duxxit’s komt schminken. Alvast een voorproefje? Kijk op haar site: duxxit .

Ruilbeurs – kinderspul. Heb jij nog kinderboeken, kinderkleding of speelgoed dat nog best een volgende ronde mee kan? Neem het mee en misschien ligt er wel iets voor jou dat jij goed kunt gebruiken. De spullen die overblijven zullen wij doneren aan het vogelhospitaal, zij verkopen de spullen en de opbrengst is voor het vogelhospitaal.

Klusjes  in de speeltuin

We gebruiken deze dag om met elkaar de speeltuin nog mooier te maken.  Maar het aller belangrijkste is natuurlijk gezellig samenzijn en je buren beter leren kennen!

Vanaf 12.00 uur staat de koffie klaar! Neem je,  je buren mee?

Team Zaanenoord